„Lego Star Wars Holiday Special“ stiže na Disney+!

117772183_3457341360984107_9196649522391457274_o

Disney+ planira da da omaž čuvenom filmu Star Wars Holiday Special, koji je svoju premijeru imao na TV kanalu CBS 17. novembra 1978, tako što će prikazati novu verziju, tačno 42 godine kasnije, sa nekima od najpopularnijih likova u Lego formi.

Kako prenosi USA Today, ovaj novi projekat, imena The Lego Star Wars Holiday Special, će ponovo okupiti Rej, Poa i Fina kako bi proslavili Life Day, praznik uveden u prvom izdanju Holiday Special-a i trajaće 45 minuta.

Izvršni producent, Džoš Rajms je potvrdio za USA Today da su pored originalnog filma, bili inspirisani i drugim popularnim božićnim filmovima kao što su It’s a Wonderful LifePlanes, Trains, and Automobiles, i Christmas Vacation. Takođe je rekao da će se neki od dobro poznatih glumaca vratiti da daju glas svojim likovima, ali nije otkrivao imena.

Priča je smeštena nakon filma Uspon Skajvokera, a kada je u pitanju radnja, znamo ovo:

Rej i njen droid prijatelj BB-8 odlaze da nađu dublje znanje Sile, ali ih njihova poseta misterioznom džedajskom hramu šalje na putovanje kroz vreme i prostor. Rej će se susresti sa Lukom Skajvokerom, Dartom Vejderom, Obi Vanom Kenobijem, Jodom i ostalim likovima u nekima od najomiljenijih momenata sage, u pokušaju da se vrate na gozbu posvećenu prazniku Life Day na Čubakinoj rodnoj planeti Kašik.

117426923_3457341440984099_1863694977850635138_o

Rajms je dodatno naglasio da će ovaj Holiday Special proslava same sage i da će mnogi likovi iz različitih vremenskih linija doći u kontakt, čak možda i više verzija istih likova.

Međutim, ton će biti mnogo više komičan i neozbiljniji nego što bi takvi susreti inače bili. Jedan od takvih će biti sigurno i susret Imperatora Palpatina, Vejdera i Kajlo Rena koji će se sresti i imati međusobnu interakciju, a Rajms jer rekao da će “jako smešno šta će se desiti između njih trojice.”

Ipak, u srcu priče će biti odnos između Rej i Luka iz Nove nade, nešto što će Rej dati drugačiju perspektivu starog Džedaj učitelja kojeg je upoznala.

Daje potpuno drugačije gledište na odnos učitelj-učenik sa već formiranom Rey i mladim Lukom.

The Lego Star Wars Holiday Special će svoju premijeru imati ekskluzivno na striming servisu Disney+, 17. novembra, 2020.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s