Uspon Skajvokera nam donosi nove moći Sile!

Skoro svaki novi Star Wars film je doneo neke nove moći koje omogućava Sila, a i poslednji film sage o Skajvokerima neće zaostajati po tom pitanju.

Reditelj i ko-scenarista, Džej Džej Abrams je pričao za Vanity Fair o novim moćima koje će biti uvedene u najnovijem filmu iz daleke galaksije. Abrams je naglasio koliko je važno doneti nešto novo u svakom filmu, čak i kada se radi o duelima svetlosnim sabljama i scenama potere.

Između ostalog, Abrams je o novom Star Wars filmu rekao sledeće:

„Bilo je vrlo bitno da ne radimo ponovo stvari koje ste videli, već da dodamo nove elemente – one koji će razbesneti neke ljude, a obradovati ostale. Među ovim stvarima nisu samo novi načini pristupa onome što je tradicija, sekvencama koje su esencijalne, bilo da su u pitanju dueli svetlosnim sabljama ili scene potere, šta god želite. Želeli smo da budemo sigurni da će ovaj film takođe pokazati aspekte Sile na načine koji idu mnogo van okvira koje ste do sada videli.“

Šta mislite o ovome što je Abrams rekao, kao i koje moći Sile biste želeli da vidite u Epizodi IX, možete nam ostaviti u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s