Najavljena nova knjiga o Padme: Queen’s Peril

queens-peril-cover

Nakon ovogodišnje, prve knjige o Padme koju je pisala E.K. Džonston, objavljeno je da će nam iz pera ove autorke stići još jedna knjiga o mladoj kraljici sa Nabua.

Kako prenosi zvanični Star Wars sajt, Lucasfilm Publishing je najavio još jednu knjigu koja će biti smeštena u doba prikvel trilogije i pratiće Padme u vremenu pre Epizode 1, kada je izabrana za kraljicu, te će biti pred-nastavak prethodne knjige koju je pisala E.K. Džonston, Queen’s Shadow.

Queen’s Peril će izaći 5. maja 2020. godine, a već sada ju je moguće pred-naručiti. Dizajn korica knjige, za koje je zaslužna Tara Filips takođe možete videti na zvaničnom Star Wars sajtu.

U kratkom intervjuu, E.K. Džonston je rekla da je ovu priču predložila još 2014, pa je ona sada modifikovana, jer se mnogo toga desilo od tada kada je u pitanju Padme i njena priča u Zvezdanim ratovima. Kako kaže autorka knjige, tu će biti Padme, njene sluškinje i mnogo situacija koje će dovesti do toga da kapetan Panaka još osedi.

Kakav utisak ste imali o knjizi Queen’s Shadow i šta očekujete od ove knjige, možete nam napisati u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s