Objavljen raspored emitovanja serije The Mandalorian!

Od kada je saopšteno da će Lucasfilm raditi na prvoj igranoj Star Wars seriji za najnoviju striming platformu Disney+, pitanje je bilo da li će sve epizode The Mandalorian-a biti dostupne odmah, ili će biti emitovane jednom nedeljno. Odgovor smo konačno dobili, a izgleda da emitovanje neće biti baš uvek jednom nedeljno.

Kako je na Tviteru objavio Fandom, raspored emitovanja će izgledati ovako:

  • Epizoda 1 – 12. novembar
  • Epizoda 2 – 15. novembar
  • Epizoda 3 – 22. novembar
  • Epizoda 4 – 29. novembar
  • Epizoda 5 – 6. decembar
  • Epizoda 6 – 13. decembar
  • Epizoda 7 – 18. decembar
  • Epizoda 8 – 27. decembar

Nije iznenađenje da će prva epizoda biti objavljena istog dana kada i striming servis krene sa radom, a isti datum nam je dat i na kraju trejlera serije. Ono što nas verovatno sve raduje je da će između prve i druge epizode pauza biti samo 3 dana. Posle toga, epizode će biti emitovane jednom na svakih nedelju dana, do sedme. Sedma epizoda će biti emitovana 18. decembra, samo pet dana posle šeste epizode.

Ovde se javlja razmak od devet dana do osme i poslednje epizode prve sezone, pa se može naslutiti da Disney ostavlja prostor da u tom periodu u fokusu bude Uspon Skajvokera, koji izlazi 20. decembra. Takođe, može se desiti da ta osma epizoda donosi neke informacije za koje nam je potrebno da odgledamo deveti i poslednji film sage o Skajvokerima, pa je zato ostavljen veći razmak.

Vaša očekivanja kao i mišljenja o rasporedu emitovanja epizoda prve Star Wars igrane serije nam možete ostaviti u komentarima.

Za poslednje vesti o seriji Mandalorian posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s