Kako je Lando izgubio novac zbog humanosti?

Lando Kalrisijan je jedan od najpoznatijih kockara u galaksiji. Uvek u poteri za novcem, vrhusnki prevarant i šarmer koji je mnogima prirastao za srce. Iako izgleda da će Lendo sve učiniti za novac, postoje ipak neke stvari koje preko kojih neće preći….

U stripu Star Wars: Age Of Rebellion: Lando Calrissian, Lando je već baron administrator Grada u oblacima na Bespinu. Ipak, grad je u dugovima i Lando je prinuđen da radnicima daje platu iz svojih ličnih zaliha.

U takvom stanju ga pronalazi jedan svemirski milijarder i nudi mu ogromnu svotu novca ako Lando smeni njegovog sestrića sa mesta vrhovnog direktora jedne rudarske planete. Lando prihvata i uz male pomoći palice naterava sestrića i njegove saradnike da se povuku sa svojih mesta.

Međutim Landa saznaje da je ogroman broj vanzemaljaca zarobljen na toj planeti da trebaju da budu prodati. Iako mu milijarder kaže da je to uobičajena praksa i da je to između ostalog izvrstan izvor prihoda, Lendo naređuje Lobotu da oslobodi vanzemaljce.

Nakon toga milijarder povlači svoj novac a Landu ostaje da sastavlja kraj sa krajem, ali to čini rado neokaljane savesti…

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s