Kako je Asaž Ventres spasila dve nedužne devojke?

Asaž Ventres znamo pre svega kao nekog ko je nemilosrdan i kao nekog ko će upotrebiti sva moguća sredstva da bi došao do cilja. Naravno, budući da je bila učenica grofa Dukua ona je takva i morala da bude.

Međutim, Asaž je pre svega bila Noćna sestra i ma šta kasnije radila u životu nikada nije mogla da zaboravi sestrinske spone…

Related image

Ova priča se odigrava u vreme kada je Asaž Ventres bila lovac na ucenjene glave, dakle nakon izdaje grofa Dukua i pokolja nad Noćnim sestrama, a opisana je u stripu Star Wars: Age of Republic: Special.

Asaž je dakle u ovom trenutku lovac na ucene. Nakon što je podigla isplatu za uspešno obavljen posao Asaž kreće u potragu za Asokom Tano čija je glava u tom trenutku ucenjena. U svojoj potrazi nailazi na jednog grubijana koji maltretira dve bespomoćne sestre u nameri da im otme hranu. Asažin prvi instikt je da ne obraća pažnju jer se to nje ne tiče. Međutim ona se seća da je i ona imala sestre i da su skoro sve nemilosrdno ubijene.

Asaž rešava da pomogne devojkama u nevolji. Ona prilazi grubijanu i izaziva ga. Ovaj reaguje na izazov i nasrće na Asaž. Nakon kraće borbe Ventresova uspeva da odeseče ruku grubijanu nakon čega ovaj beži.

Asaž se nasmeši sestrama, kaže im da čuvaju jedna drugu i potom odlazi svojim putem…

To bib bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s