Lando će se pojaviti u Epizodi IX?

U Epizodama VII i VIII smo videli i Hana i Leju i Luka i Čubaku, pa i Tripioa i Artua, ali ne i poslednjeg velikog člana ekipe originalne trilogije, Landa Kalrisijana. Mnogi od nas su se s pravom zapitali gde je i šta radi ovaj galaktički šmeker i da li ćemo ga uopšte videti u novoj trilogiji. Kako stoje stvari, sve je izvesnije da hoćemo.

Naime, Bili Di Vilijams, koji je nedavno napunio osamdeset i prvi rođendan, je gostovao na MegaCon konvenciji u Orlandu i tu nam je otkrio par zanimljivih informacija. Vilijams je rekao da je nedavno počeo sa posebnim režimom ishrane i treninzima, kako bi poradio na svom izgledu.

Moramo da napomenemo da su kroz sličan režim prošli i Keri Fišer, Mark Hamil i Harison Ford pre početka rada na Epizodama VII i VIII.

Ove informacije nikako nisu definitivna potvrda da će se Bili Di pojaviti u Epizodi IX u ulozi koju je igrao u izvornoj trilogiji, ali s obzirom da se on u prošlu deceniju i po nije previše bavio glumom i da snimanje Devetke počinje uskoro, prirodno je za pretpostaviti da će se Vilijams pojaviti (verovatno na kratko) u tom filmu.

To bi bilo to. Šta mislite da je Lando radio u periodu između dve trilogije i kakvo će (ili ne) biti njegovo pojavljivanje u Epizodi IX, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s