John Boyega misli da će Epizoda IX biti “Puna rata“!

22.03.2018. tokom Awsome Cona, John Boyega, koji tu bio prisutan, je pričao o mnogoim temama a među njima i onoj za nas najvažnijoj: to je Star Wars! Pored svega, od Boyege smo saznali da snimanje Epizode IX počinje za četri mjeseca!

Intervjuisan od strane Lacey Gilleran, Boyega je odgovorio na sledeća pitanja o Star Warsu:

Oseti li ikakav pritisak igrajući Finna, da li se ikada premišljao o ovom projektu i kako je sve to uticalo na njegovu izvedbu Finna?

Naravno. Pritisak se oseti igrajući bilo koju ulogu, ali dok smo radili na The Force Awakens imali smo toliko vremena za audicije tako da je uloga već bila izgrađena i vremenom, dok sam dolazio na četvrtu i petu audiciju, osetio sam kao da već znam ko je Finn i kako ga trebam odigrati. Do početka snimanja samog filma ja sam već znao kuda će da ide ovaj lik i imajući u vidu koliko sam puno učestvovao u projektu, posebno sa J.J. Abramsom koji nam je dozvolio da zajedno uvežbavamo i pričamo o likovima, proces unošenja u ulogu lika kao što je Finn je postajao sve lakši.

Da li postoji nešto posebno u interakcijama sa fanovima Star Warsa?

Da! Stvar koju bih izdvojio je to da se ja ne pretvaram da volim Star Wars. Taj univerzum je dio moga života već dugo vremena, volim razgovarati sa fanovima i to me najviše usrećuje. Odrastao sam uz The Force Unleashed video igre, čitao sam knjige Proširenog univerzuma, radio sam sve to i pričati sa pravim fanovima o tim stvarima je mnogo kul stvar.

Boyega je takođe izjavio da, s obzirom da je veliki gamer, totalno je ludo to što je on sada postao lik kog se može igrati u Battlefrontu II i da je pomalo čudno kad ubije Finna igrajući.

Šta je sledeće za Johna? Naravno, Star Wars Epizoda IX!

Sledeći zadatak za mene je snimanje Epizode IX u julu i zvanično su nam dali uput da uskoro moramo da počnemo [fizičke] pripreme za taj film. Prije toga ću otići na odmor, zato što mislim da Epizoda IX, bez obzira kuda ode priča, uostalom nisam je još pročita, znam da će biti puna rata, tako da ću morati da dam sve od sebe i spremim se za to.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s