Džordž Lukas je pomagao na snimanju Han Solo filma!

Film Solo: Star Wars priča je prošao kroz poprilično turbulentnu produkciju. Prvobitni reditelji ovog filma su bili Fil Lord i Kris Miler koje je, nakon neslaganja sa Lucasfilmom, nasledio čuveni Ron Hauard. Ipak, pored njih troje, svoje prste u izradu ovog filma je upleo i Tvorac lično, Džordž Lukas!

Naime, kako je rekao Ron Hauard u razgovoru za Entertainment Weekly, Lukas je došao na set filma i doprineo svojim savetima i predlozima:

Došao je prvog dana kada sam preuzeo poziciju reditelja. Džordž je došao sa svojom suprugom Melodi da mi se javi na setu. To je za mene bilo sjajno. Samo je došao da se javi i kaže ćao, ali je ostao na setu čak pet sati. Postoji taj jedan momenat u sceni na Milenijumskom sokolu – ne smem da vam kažem koji – gde je Džordž rekao: ‘A zašto Han ne bi uradio ovo?’

Dakle, Lukas je u suštini pomogao Hauardu da režira jednu scenu. Tvorac je za kraj Hauardu dao jedan savet:

Samo uživaj u svemu ovom.

To bi bilo to. Kakva su vaša očekivanja za film o mladom Hanu i da li biste voleli da Lukas možda režira neki novi Star Wars film, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Han Solo filmu posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s