Snimanje filma o Obi-Vanu počinje sledeće godine?!

Uz osmi deo Star Warsa sage koji je upravo izašao, trenutno su na rasporedu još dva filma koji će izaći u naredne dve godine: Solo: A Star Wars Story u maju 2018. i još uvek nenaslovljena Star Wars Epiozoda IX 2019. godine. Prema glasinama koji kruže prethodnih meseci nakon Devetke bi trebao da izađe zasebni film u čijem će fokusu biti Obi-Van Kenobi, a nove informacije ukazuju na to da bi snimanje tog filma moglo da počne za nešto više od godinu dana.

Prema informacijama sa sajta Omega Undergrounds snimanje filma će početi u Londonskom Pajnvud studiju u januaru 2019. godine. Izvori takođe predlažu da će na čelu filma biti reditelj Stiven Doldri. Ipak, treba napomenuti da Lukasfilm ni u jednom trenutku nije potvrdio da će naredni spin-off zaista biti o Obi-Vanu.

Da se podsetimo, prve glasine o Obi-Vanovom filmu smo čuli još u avgustu ove godine. Prema izveštaju The Hollywood Reportera, Doldri je bio u ranim pregovorima sa Lukasfilmom, ali je svakako izrazio želju da učestvuje u razvoju scenarija.

Nije još poznato da li će Juan Mekgregor, koji je igrao Obi-Vana u prikvelima, reprizirati tu ulogu mada je on još i ranije izrazio interesovanje za to. Naime, 2016. godine je izjavio da veruje da treba da postoji most koji povezuje Obi-Vanovu priču između filmova Revenge Of The Sith i A New Hope. Takođe, Mekgregor kao Obi-Van se kratko čuo u Epizodi VII u sceni kada Rej doživi viziju.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovimai pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s