Endi Serkis: „Snouk je jači i od Vejdera i od Palpatina!“

Posle dve godine misterije i brojnih teorija, Snouk će konačno izaći iz senki. Mnogi nedavni komentari Endija Serkisa, glumca koji tumači vrhovnog vođu Prvog Reda, su bili usredsređeni na to koliko je slabo i krhko njegovo telo, ali Serkis nam sada otkriva i par detalja o Snoukovim moćima, uz komentar da je Snouk zapravo najjači korisnik Tamne strane Sile koga smo ikad videli na ekranu!

U razgovoru za Express, Serkis je prvo rekao:

Snoukovo lice je izobličeno, ožiljci idu preko usta, ima oštećeno telo. On je mračan kraj Sile, a uz to i lider Prvog reda – on ima veliki plan. Snouk je okrutan manipulator.

Kada je bio upitan da li je Snouk jači od Vejdera i/ili Sidijusa, Serkis je nedvosmisleno odgovorio:

O da bez pitanja, on ima neograničena sredstva, da kažem to na takav način.

Iako je Seriks ranije potvrdio da Snouk nije Sit, njegovi poslednji komentari upućuju na „mračan kraj Sile“. Ali šta se podrazumeva pod „neograničenim sredstvima“? Da li to Serkis misli na vojnu i tehnološku moć Prvog Reda, za koji se sada veruje da je prevazišao Imperiju?

Takođe mnogi fanovi oštrog oka su primetili mašine iz Snoukove prestolne sobe (slike iznad), za koje se pretpostavlja da skladište energiju Sile. Mnogi smatraju da on održava svoj život koristeći energiju od drugih, a možda i od same galaksije, a neki kažu i to da Vrhovni vođa koristi ovaj aparat da uveća svoju prirodnu moć.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ove detalje i koja je vaša teorija o Snouku, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Postavi komentar