Keli Meri Tren priča o Rouz Tiko

Na Star Wars Celebrationu prošlog aprila, Rajan Džonson nam je rekao da Rouz Tiko, koju u Epizodi VIII tumači glumica Keli Meri Tren, ima najveću ulogu od svih novih likova.

U intervju sa novinarom Entonijem Breznikanom koji je objavio Entertainment Weekly Keli Mari Tren nam je dala kratak uvid u njenog novog lika. Za razliku od većine ostalih likova u Star Wars univerzumu, Rouz je pragmatičar koji uvek traži najlogičnije rešenje i ne oslanja se na emocije u njenom odlučivanju. Trenova je izjavila sledeće:

Nešto što mi se zaista sviđa kod Rouz, jeste to što je ona uvek u misiji. Ona je veoma praktična i pragmatična osoba. Takođe, misija na kojoj su Fin i ona deluje poprilično nemoguća i vidimo da je ona vrlo svesna opasnosti sa kojima će se suočiti, ali njen um je logičan i ona rešava probleme u hodu.

Ipak, nije da je Rouz dosadna i samo proračunata, ona itekako ima smisla za humor, ali je jednostavno čitav svoj život provela na ivici opstanka u ratom razrušenoj galaksiji.

POSETITE EVENT STRANICU ZA PREMIJERU EPIZODE VIII

Što je takođe veoma zanimljivo vezano za Rouz je i njena ogrlica (slika iznad). Deluje da je na nju zakačen nekakav polumesec, a Trenova je to prokomentarisala sa sledećim rečima:

To je definitivno nešto što je veoma značajno za Rouzinu priču. Ogrlica predstavlja predmet koji ona nosi u celom filmu i ona je za Rouz nešto mnogo više od samo ogrlice. Dakle, to je sve što mogu reći. 

Možda je ovaj simbol karakterističan za mesto odakle ona dolazi. Možda on nešto govori o njenoj o porodici, porodičnoj istoriji, vezama i korenima – ta tematika je naposletku česta u Star Warsu.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII i prodaji karata za taj film, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s