HoloNet slavi treći rođendan!

Danas je 23.08. i na današnji dan pre tri godine je pokrenut Star Wars Legends Serbia, mali blog čija je prvobitna svrha bila da približi stari Prošireni univerzum Zvezdanih ratova onima koji su u njega slabije upućeni.

Ipak, jer ste vi to tako tražili, blog je počeo da pokriva ne samo stari kanon već sve što se tiče Star Warsa, te je prirodan korak u njegovoj evoluciji bio nastanak HoloNeta, najvećeg – i ako smem da primetim, najboljeg – Star Wars portala u ovom delu Evrope.

Međutim, nećemo ponovo o istorijatu – sve vas koje o tome interesuje više, posetite našu O Nama stranicu, koja je, usput, apdejtovana i dodane su biografije novih autora i saradnika.

Kada su veliki datumi i posebne prilike u pitanju, HoloNet je postao poznat po tome da mi vama dajemo poklone. Tako je i danas! U našu Download sekciju smo dodali gomilu prevedenih stripova – Kasijan i K-2SO i prvih nekoliko poglavlja mange Izgubljene zvezde, koja adaptira verovatno najbolju knjigu novog kanona, Lost Stars – a i spremili smo vam specijalnu epizodu našeg podkasta Radio Tatuin 202. Uživajte!

Na kraju, želim ponovo da se zahvalim svima vama, pravim fanovima Star Warsa – zbog vas HoloNet i postoji. Hvala svima koji ste sa nama još od prvog dana, ali hvali i onima koji su nam se nešto kasnije priključili. Hvala autorima, saradnicima i svima ostalima koji ste na bilo kakav način pomogli radu ovog portala.

Glavni i jedini pokretač HoloNeta je ljubav prema Star Warsu, a ne ikakva materijalna koristi niti jeftina internet promocija – Star Wars je i za vas i za nas svetinja i mi ćemo nastaviti da je tretiramo kao takvu. HoloNet će ostati vaša internet destinacija #1 kada je daleka, daleka galaksija u pitanju.

Neka Sila bude sa vama… Uvek.

Vladimir Jakšić, Mračni gospodar HoloNeta

One Comment Add yours

  1. dronstadblog kaže:

    Hepi vam brdej i sila s Vama džedaji. Da su Vam sablje uvek britke a blasteri vazda na gotovs. DOLE IMPERIJA!!!

    Sviđa se 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s