Stižu nove LEGO Star Wars knjige od Publik Praktikuma!

Izdavačka kuća Publik Praktikum je obradovala sve fanove Zvezdanih ratova (a pogotovo one mlađe) kada je sredinom aprila ove godine izdala četri dečje LEGO Star Wars knjige. Ipak, na našu sreću, Publik Praktikum se nije zaustavio samo na tome, te su upravo objavljene još tri, a uskoro stižu i dve nove knjige! Naslovi, cene i opisi tri upravo objavljene knjige (čije naslovnice možete pogledati iznad; klik za uvećanje) su:

Roan želi više odgovornosti. Dozlogrdilo mu je da sluša kako treba da ostane na brodu dok njegovi brat i sestra odlaze da skupljaju otpad na drugim planetama ili u svemiru. Zato sada Roan želi da dokaže da je u stanju i sam da izvede njihov posao. Da li će njegov spontani plan upaliti? Pročitajte novu LEGO® Star Wars™ avanturu punu akcije i saznajte!

U povratku sa još jedne misije traženja i sakupljanja korisnog otpada, brod Frimejkerovih je presretnut od strane bande galaktičkih protuva. Njihov vođa, Grabala Hat, hoće da nabavi moćni Kajber Kristal i ubeđen je da samo Roan Frimejker može da ga odvede do njega. Hoće li pohlepni Hat dobiti ono što želi? Saznaj u novoj LEGO® Star Wars™ avanturi prepunoj akcije!

Nove avanture u neverovatnom svetu LEGO® Star Wars™ univerzuma! Dok zla Imperija prevrće svaki kamen po ćoškovima poznatih galaksija kako bi pronašla delove Kajber mača, mlada porodica sakupljača otpada vodi svoju mehaničarsku radnju za svemirske brodove na zabačenoj svemirskoj stanici. Ni ne slute da će uskoro igrati važnu ulogu u vraćanju najmoćnijeg oružja u čitavoj galaksiji… Upoznajte Frimejkerove i pripremite se za pregršt novih avantura u dalekoj, dalekoj galaksiji. Rešite zadatke, čitajte smešne stripove i napravite sjajnu figuru Trupera sa Zvezde Smrti.

Kao što možete videti iz naslova ove tri knjige, one će biti posvećene junacima animirane serije LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures. U ovom trenutku ne znamo da li su knjige adaptacija pojedinih epizoda te serije ili su u pitanju sasvim nove priče.

Kao što smo rekli u uvodu, pored ove tri upravo objavljene knjige, uskoro bi trebale da budu objavljene još dve! Na sajtu Publik Praktikuma stoji da su dva naslova – čiji su šifrovani nazivi: „LEGO® Star Wars™ – LAB-303“ i „LEGO® Star Wars™ – LNC-304“ – u pripremi. Međutim, iako su naslovi šifrovani, mi smo prekopali internet i došli do odgovora na to koje dve knjige su to u pitanju!

Naime, kako saznajemo, „LEGO® Star Wars™ – LAB-303″ je oznaka za naslov Official LEGO® Star Wars™ Annual 2018, što bi se kod nas moglo prevesti kao Zvanični LEGO Star Wars godišnjak 2018! Ova knjiga je najveća od svih do sad i ima 64 strane! Uz nju dolaze i dve LEGO figure, a kako ona izgleda možete pogledati na ovom linku.

Dalje, druga knjiga, čija je oznaka „LEGO® Star Wars™ – LNC-304″, je zapravo naslov LEGO® Star Wars™ Rebels Forever! Ovaj naslov ima 32 strane i uz njega se dobija LEGO figura Kordi Frimejker. Naslovnicu ove knjige možete pogledati na ovom linku.

To bi bilo to. Drago nam je da Publik Praktikum nastavlja sa objavljivanjem novih LEGO Star Wars knjiga. Šta vi mislite o ovim naslovima te da li nameravate da ih kupite, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s