Radio Tatuin 202 #10: Grozota zvana Forces of Destiny; Kada stiže drugi trejler Epizode VIII? Zašto fanovi više vole Imperiju? Vesti…

Dobrodošli u novu – desetu – epizodu podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip i Vladimir obrađivali sledeće teme:

  • Vesti (BEZ SPOJLERA): Kada stiže drugi trejler Epizode VIII? Asoku je od smrti spasao Bendu? Open beta Battlefronta II je u oktobru; Novi izvod iz knjige Inferno Squad
  • Tema epizode: Mikroserija Forces of Destiny.
  • Vaša pitanja: „Omiljeni likovi iz prikvel i originalne trilogije?“, „Zašto fandom preferira Imperiju i Sitove?“…
  • Vesti (SA SPOJLERIMA): Procurele nove slike LEGO setova iz Epizode VIII; Procurele nove slike sa seta Han Solo Filma…

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

5 Comments Add yours

  1. Marija kaže:

    Moji omiljeni podcast-eri i dva najbolja lika u Star Wars fandom-u su mi se zahvalili na pitanjima,ovo mi je najbolji dan ikad😀(iako ja imam 15 godina☺).I ova epizoda je kao i prethodne bila odlična i zabavna.Imam jedno pitanje,nevezano je za Radio Tatuin 202,kako vam se čini,ako ste je pročitali naravno,ali sumnjam da nista,knjiga The Courtship of Princess Leia?Veliki pozdrav,i neka Sila bude sa vama.

    Sviđa se 1 person

    1. Hvala puno *tebi* Marija. 🙂 Uvek ćemo rado odgovarati na sva pitanja. Što se tiče The Courtship of Princess LEia, pročitao sam je naravno, samo reci da li hoćeš da to odgovorimo u sledećoj epizodi ili ovde u komentarima?

      MTFBWY too. 😀

      Sviđa mi se

  2. Marija kaže:

    Nema na čemu😊,odgovorite u komentarima🙂.

    Sviđa se 1 person

    1. Važi. Pa, čitao sam je davno, ali koliko se sećam, ta romansa između Hana i Leje mi je nekako bila „bljutava“, likovi na momente uopšte nisu ličili na sebe (pogotovo Luk), mada Veštice sa Datomira su bile zanimljive (i dosta različite od one verzije veštica koje smo videli u The Clone Warsu).

      Ovu knjigu nikako ne bih svrstao među bolje knjige starog EU-a, ali ne bih ni u one najgore. Ima i dobrih i loših strana, tu se po prvi put upoznajemo sa vešticama i Hejps konzorcijumom (koji kasnije igraju bitne uloge), tako da ono… Ako imaš viška vremena, što da ne? 😀

      Sviđa mi se

  3. Marija kaže:

    Hvala na odgovoru.🙂Ja sam iznenadjena što sam uopšte pronašla neku Star Wars knjigu ovdje u Podgorici.Da,imam viška vremena,pa ću je sigurno uskoro početi.🙂

    Sviđa se 1 person

Postavi komentar