Upoznajte nove vanzemaljce iz Rogue One

U poslednjoj epizodi The Star Wars Showa, kao i na izložbi na Comic Conu u San Dijegu, otkriveno nam je par imena i opisa novih vanzemaljaca koje ćemo ovog decembra videti u Rogue One. Evo šta nam je otkriveno:

Prvi vanzemaljac o kom ćemo pričati je Bistan (slika iznad). Njegovo ime i sliku smo videli još ranije, u maju, kad je procurela ona velika tura informacija. The Star Wars Show je za Bistana dao sledeći opis: Bistan pripada vrsti koja se zove Iakaru. U našoj družini pobunjenika, Bistanovo zaduženje je da bude mitraljezac na U-vingu,

Sledeći vanzemaljac se zove Edrio (slike ispod), a nadimak mu je „Two Tubes“ tj. „Dve cevi“. On je pilot plaćenik, koji je u ovom poslu sa svojim partnerom (ili partnerkom?) koji/a se zove Bentik. Oboje su pripadnici Tognat vrste. Njih dvoje dele taj isti nadimak – „Two Tubes“ – koji su dobili zbog aparata za disanje koje nose preko lica, a koji im je neophodan da bi mogli da opstanu u atmosferi sa kiseonikom koji im inače smeta. Edriova rodna planeta Jar Togna je bila pokorena i okupirana od strane Imperije, zbog čega je on pobegao sa nje kao izbeglica. Želeći da zadaju udarac Imperiji, Edrio i Bentik se pridružuju Sou Gereri i njegovoj grupi pobunjenika.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s