Opisi naredne četri epizode Rebelsa (S02E14-17)

Kanal DisneyXD je objavio nazive i opise četri nadolazeće epizode serije Star Wars Rebels. Evo šta nas očekuje u naredne četri nedelje:

S02E14: Legends Of The Lasat Kada posada Duha pristane da pomogne dvema izbeglicama koji su preživeli Lasati, Zeb mora da se pomiri sa svojom prošlošću da bi pomogao svojim ljudima da dođu do njihovog novog doma.

S02E15: The Call Kad odu u misiju da prikupe gorivo za pobunjeničku flotu, posada Duha odlučuje da pomogne vrsti svemirskih bića čiji je opstanak doveden u pitanje rudarskim operacijama Tehno unije.

S02E16: Homecoming Pobunjenici stupaju u kontakt sa borcem za slobodu, Čamom Sindulom, kom treba pomoć da spreči imperijalne bombardere koji tuku po njegovoj planeti. Dok su pravili plan kako da preotmu nosač u kom su smešteni ti imperijalni bombarderi, pobunjenici shvataju da Čam ima neke svoje, drugačije ciljeve.

S02E17: The Honorable Ones Nakon jedne neuspešne imperijalne zasede, igrom slučaja Zeb i agent Kalus se ruše na ledenu planetu ispod. Zeb i Kalus, koji je povređen tokom pada, moraju da se udruže kako bi uspeli da prežive na ovom okrutnom mestu.

To bi bilo to. Iskreno, ove četri nadolazeće epizode i ne deluju nešto posebno zanimljivo. Trejler za drugu polovinu ove sezone je puno toga obećavao, a ovih nekoliko epizoda to baš i ne ispunjavaju.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s