Objavljen Sinopsis za Battlefront: Twilight Company!

Battlefront: Twilight Company koja je (uslovno rečeno) novelizacija Battlefront video igre je dobila zvanični sinopsis koji je objavio Del Rey. Sinopsis ide ovako:

Prateća knjiga inspirisana dugo očekivanom video igrom Star Wars:Battlefront, ova avantura puna akcije prati četu vojnika zarobljenih u rovovima ultimativnog galaktičkog rata između dobra i zla.
Najhrabriji vojnici. Najžešći ratnici. Ultimativni borci.
Među zvezdama i preko beskrajnih prostranstava svemira besni Galaktički Građanski rat. Na bojištima na nekoliko planeta u Srednjem Prstenu, legije nemilosrdnih stormtrupera – odlučnih da zgaze otpor Imperiji gde god se on pojavi – su ušle u brutalnu borbu prsa u prsa protiv armade boraca za slobodu. Po ulicama razrušenih gradova, snage Pobunjeničkog Saveza na linijama fronta su krenule u ofanzivu, ulazeći sve dublje u neprijateljsku teritoriju i suočavajući se sa krvavom realnošću rata.
Ofanzivu predvode vojnici – muškarci i žene, ljudske i drugih rasa – 61. pešadijske, bolje znane kao Sumrak četa. Očeličeni, iznureni i krajnje odani jedni drugima, članovi ove otpadničke jedinice su preživeli tamo gde su drugi nestajali, a njihov prkos je njihovo najjače oružije protiv najsmrtonosnijih izgleda. Kada stigne naređenje da se pobunjeničke snage povuku pred brojnijim i opremljenijim protivnikom, Sumrak četa ga nerado prati. Ali onda, neočekivani saveznik drastično menja stanje stvari na taktičkoj mapi i daje najžešćim borcima Pobunjeničkog Saveza krucijalnu šansu da povlačenje pretvore u preporod.
Sa ili bez naređenja, sama i nadbrojana ali nepokorena, Sumrak četa se sprema da napravi svoj najsmeliji manevar – da iz krvave rovoske borbe pređe u presudni napad na ultimativnu metu: samo srce imperijalne ratne mašinerije.

Battlefront: Twilight Company će se pojaviti u prodaji 3. novembra u verziji sa tvrdim koricama.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s