Von Sidou glumi Boba Feta u Epizodi VII?

Portal Moviepilot nam donosi još jednu veliku glasinu, koja se tiče lika kojeg igra Maks Von Sidou (Max Von Sydow).

Ekipa sa Moviepilota tvrdi, na osnovu informacija od izvora koji im je još ranije rekao da se lik kojeg igra Adam Drajver (Adam Driver) zove Kajlo Ren (Kylo Ren), da je lik kojeg navodno igra Von Sidou, ni više ni manje, Boba Fet! Moviepilot takođe tvrdi da je ovaj lik kiborg, a što možda može da potvrdi deo procurelog koncept arta i još nekoliko starijih glasina. Takođe se tvrdi da identitet ovog lika neće biti otkriven do trećeg čina filma.

Identitet lika kojeg igra Von SIdou je bio predmet brojnih spekulacija i glasina tokom prošle godine. Mnogi su smatrali da je on zapravo Ezra Bridžer (Ezra Bridger), pa Kejnan Džarus (Kanan Jarrus), i tako dalje. Jedino što je poznato u vezi njega je da je taj lik u produkciji imao kodno ime „Vikar“ („Vicar“), mada to ne mora ništa da znači.

Samo da napomenem da je u Legende kontinuitetu Džaina Solo (Jaina Solo) ćerka Hana i Leie, tokom jednog perioda za učitelja imala Boba Feta. Zanimljivo…

To je bilo to. Ovo je jedna velika glasina čija verovatnoća diskutabilna, ali sačekajmo neku zvaničnu potvrdu ili demant.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s