Lov Bobe Feta i Deve!

Svi znamo da je Boba Fet usamljenik. Čuveni lovac na ucene je i više nego sposoban da radi sam, što mu i naviše odgovara. Ako je i nekada radio u savezu sa nekim to se obično ne bi najsrećnije završilo. Ipak čak i vuk samotnjak mora da radi u paru kad to zahteva veliki Džaba Hat, zar ne?

https://screenrant.com/naruto-characters-disney-counterparts/  2021-07-23T22:00:50Z monthly  https://static1.srcdn.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/07/NarutoDisney.jpg  Naruto Characters & Their Disney Counterparts https://static2.srcdn.com ...

U stripu Star Wars: War Of The Bounty Hunters: Jabba The Hutt saznajemo da je Džaba pored svojih lovaca na ucene imao i jednu mnogo sposobniju i nemilosrdnijuženu – Devu. Vidite, Deva nije volela da radi za Džabu ali mu je fugovala dug u krvi, koji Džaba nikada nije smatrao namirenim i redovno ga je koristio kao povod da koristi Devine izuzetne usluge.

Ovog puta je udružio Devu sa Bobom ne bi li otkrili ko remeti Džabine operacije i doveli ga na ispitivanje.

Boba i Deva odlaze na lice mesta u amnje više napušteni gradić i upadaju u zamku! Dok ih neprijatelji okružuju sa svih strana i prisiskaju paljbom Deva baca bombu gasa koji topi meso i tako eliminiše dobar deo neprijatelja.

Boba kreće za vođom pobune i vrlo brzo uspeva da ga uhvati. I dok se Boba sprema da isporuči zarobljenika Džabi, niotkuda se pojavljuje Deva i nonšalantno zabija otrovni bodež Bobi u nogu! Ovaj je zauzvrat napada bacačem plamena ali otrov ubrzo uzima danak i onesvešćuje Bobu.

Deva oslobađa vodđu pobune koji joj govori da radi za Grimiznu Zoru i zahvaljuje joj, ali i ne sluti koliko je pogrešio jer ga Deva nemilosrdno ubija i pojede sve osim glave!

Glavu pobinjenika i Boba Deva vraća Džabi koji smatra da dug i dalje nije isplaćen, čime postiže da ga Deva sve više mrzi. Ali Deva sada ima novi plan i mogućeg saveznika – Grimiznu Zoru….

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s