Šta se desilo u noći kada je izgoreo Lukov hram?

Svi znamo šta je prethodilo tome da Ben Solo postane Kajlo Ren.  Uticaj Snouka (u stvari Palpatina), crv sumnje i apsolutna nerazumna reakcija Luka Skajvokera su stvari koje su oteralo mladog Bena na Tamnu stranu Sile. Znamo da je Ben srušio kolibu na njega i Luka, ali znamo li šta se dešavalo dalje?

Ben Solo's Hate Grows in The Rise of Kylo Ren #1 - Exclusive ...

U stripu Star Wars: The Rise Of Kylo Ren saznajemo da se nakon okršaja sa Lukom Ben izvukao iz ruševina kolibe i besno gledao u pravcu hrama pitajući se zašto… Zašto ga je ujak napao?

Upravo u tom trenutku neka ogromna sila poput munja udara u hram i pali ga, uništavajući tako i hram i živote onih učenika koji su bili u njemu.

Ben luta skoro besciljno kroz zgarište kada ga skoro zaskoče tri učenika koji su bili van planete, za vreme uništenja hrama. Na pitanje šta se desio Ben odgovara da ga ja Luk Skajvoker izdao te ga je on ubio.

Izrevoltirani, tri buduća džedaja pale svoje svetlosne sablje i napadaju Bena. Međutim on ih sve lako odbija snažnim napadom Sile, pri tom teško povredivši jednog. Ben ih ostavlja u životu i odlazi na svoj brod.

Učenici odlučuju da ga prate i privedu pravdi. U svemiru Ben prilično lako onesposobljava njihov brod, još jednom im poštedevšvi život i odlazi kod svog mračng mentora, Snouka….

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s