The Battle on Scarif je poslednji content update za Battlefront II!

Dve i po godine od izlaska u prodaju i nakon 25 većih content apdejta, Star Wars: Battlefront II je dobio i poslednju turu novih sadržaja koji su stigli kao deo The Battle on Scarif apdejta!

Naime, u blog postu na EA-evom sajtu Denis Brenval, šef developerskog tima koji radi na Battlefrontu II, je rekao da nakon što izađe The Battle on Scarif više neće biti novih content apdejta. Brenval je rekao da je ovim poslednjim apdejtom zaokružena njihova vizija Battlefronta II, te da igra sada ulazi u fazu gde će in-game challenges i eventovi poput Double XP vikenda „nositi igračko iskustvo“.

Ali, hajde da vidimo šta je sve The Battle of Scarif doneo novo.

Za početak, The Battle of Scarif nam donosi novu mapu. U pitanju je, naravno, planeta Skarif na kojoj se odigrala masivna bitka u filmu Odmetnik-1. Ova mapa nije prosta kopija mape iste planete iz prvog Battlefront-a, već je proširena, unapređena i prilagođena novoj igri. Skarif će biti dostupan u Supremacy, Instant Action, Heroes and Villains i Co-Op modovima.

Uz to, mape iz Ere Pobune (Hoth, Tatooine, Yavin 4 i Death Star II) su sada dostupne u Supremacy i Instant Action, a Crait će se sada moći igrati u Heroes and Villains i Co-Op modovima.

Novina je i to što će se Co-Op mod sada moći igrati i offline. Naime, umesto da igrate zajedno sa tri prijatelja ili tri random igrača, Co-Op sada možete igrati i offline sa tri bota i to na svim mapama na kojima se Co-Op i inače može igrati.

Naravno, The Battle on Scarif donosi i nove skinove. U ovom apdejtu dobijamo Rej sa njenom žutom svetlosnom sabljom, Kajla Rena sa kapuljačom i napuklom maskom, Darta Sidijusa kako je izgledao na kraju Epizode IX i Mola sa mehaničkim nogama.

To bi bilo to. Šta mislite o novom apdejtu i kakva je budućnost ove igre, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s