Predstavljen izdavački program Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker

Pre skoro mese dana je najavljen – ali mi smo tek sada, nažalost, našli vremena da pišemo o njemu – izdavački program Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker.

Poput Journey to Star Wars: The Force Awakens i Journey to Star Wars: The Last Jedi, i ovaj izdavački program će obuhvatati na desetine knjiga, stripova, enciklopedija, slikovnica i ostalih materijala koji će nas uvesti u priču novog filma Star Wars sage.

Na zvaničnom Star Wars veb sajtu su najavljeni sledeći naslovi, zajedno sa datumima izlaska i naslovnicama:

resistance reborn

Resistance Reborn (12.11.2019.)

Resistance Reborn je knjiga koja prati generala Leju, Rej, Fina i Poa koji pokušavaju da obnove Otpor nakon poraza u bici na Krejtu.

force collector

Force Collector (19.11.2019.)

U ovoj „young adult“ knjizi koja se dešava taman pred događaje iz Epizode VII, mladić (čije ime nam nije otkriveno) se nalazi na putovanju i misiji da sazna sve o vezi mističnih džedaja sa Silom.

allegiance

Allegiance (09.10.2019.)

Od Marvela nam u oktobru stiže četvorodelni miniserijal stripova Allegiance, koji prati generala Leju Organu koja nakon poraza na Krejtu u nameri da obnovi Otpor u pomoć poziva stare saveznike sa Mon Kalamarija.

a finn & poe adventure

A Finn & Poe Adventure (04.10.2019.)

U ovoj „choose your adventure“ dečjoj knjizi, Fin i Po se nalaze u misiji za Otpor, a čitaoci će moći da izaberu jedan od 20 mogućih ishoda priče.

spark of the resistance

Spark of the Resistance (04.10.2019.)

Nakon što dobiju poziv za pomoć sa planete Minfar, Rej, Rouz i Po odlaze tamo i pronalaze bataljon Prvog Reda, kao i oružje koje može da promeni tok rata.

the art of star wars rise of skywalker

The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker (20.12.2019.)

I u ovoj knjizi čuvenog Fila Šostaka ćemo dobiti konceptualne, produkcijske i postprodukcijske skice novog poglavlja sage, te ćemo dobiti uvid u to kako je stvaran vizuelni identitet filma.

Za kompletnu listu najavljenih naslova programa Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker posetite ovaj link.

Nema dileme da će ovaj izdavački program na sjajan način završiti ovu godinu, koja kada je u pitanju Star Wars literatura trenutno deluje sjajno. Kojim naslovima se najviše radujete i kakva su očekivanja, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s