Upoznajte junake serije Star Wars Resistance

Kako to obično biva slučaj sa Star Wars Jutjub kanalom, samo je niotkuda osvanuo klip u kom smo dobili nove vesti: u ovom slučaju, to su opisi glavnih likova nove serije Star Wars Resistance.

Tokom ovog video klipa (iznad), tvorac serije Dejv Filoni i ostatak tima koji je radio na seriji je opisao, pored glavnog lika Kazude Ksionoa (Kaza), njegove kompanjone, koji su njegova posada koja pomaže da tim „Fireball“ osvoji dodatni novac kroz akrobatske letove i trkanje i nisu u toku sa svime što se dešava u galaksiji.

Kako ga opisuje glumac koji mu daje glas, Kristofer Šon, Kaz je dobar u letenju ali ne i u špijuniranju. „Fireball“ je stari brod koji ekipa restaurira i nazvan je tako što se lako zapali ili eksplodira.

Ostatak tima „Fireball“ ne zna nužno za njegovu špijunsku misiju, osim Džareka Jigera (kome glas daje Skot Lorens), koji je bivši pilot pobunjenika koji sada želi da živi miran život kao mehaničar. Ali kada Po Dameron i general Leja Organa zahtevaju od njega da „ubaci“ Kaza na Kolos stanicu, ponovo se odaziva na poziv dužnosti.

Pored njega, tu je i Tam Rivora (Suzi MekGrat), još jedna mehaničarka koja se trkala ranije, dok nije izgubila svoj brod. “Žilava je, iskrena, i ima svoj stav,” kaže MekGratova. Ali takođe ima ideale i veliko srce, što jako retko pokazuje.

Lik koji najviše prikazuje emocije je Niku (Džoš Brener), predstavnik Nikto rase, pomalo naivan i uglavnom veseo. “Neverovatno je pozitivan, sreaćn lik,” kaže Brener. “Kakav god dan imali, Niku je imao odličan dan.”

Poslednji, ali ne i najmanje važan član posade je Baket, astromek droid pomalo kosturskog izgleda koji obožava da nosi kacige X-Wing pilota.

Gvendolin Kristi se vraća i davaće glas kapetanu Fazmi i iako je nismo videli u ovom video klipu, vidimo crvenog stormtrupera vrlo intrigantnog izgleda, čija uniforma podseća na pilotsku.

Leja Organa se takođe pojavljuje u klipu (gde joj glas daje Rejčel Butera) kao hologram i daje smernice Pou Dameronu, kome će glas davati Oskar Ajzak.

Star Wars Resistance bi trebao da debituje 7. oktobra na kanalu DisneyXD, tako da bi mogli da očekujemo još sadržaja vezanih za ovu seriju u narednom periodu.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Resistance posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s