[FOTO] Sve igračke iz Solo: A Star Wars Story linije!

Kolekcionari, napunite vaše novčanike jer uskoro (početkom četvrtog meseca) u prodaju stiže veliki talas igračaka sa tematikom Solo: A Star Wars Story filma! Kao i uvek, fokus je ponajviše na LEGO setovima i akcionim figurama koje radi Hasbro. Pa, da krenemo.

Prvo ćemo se dotaći je LEGO set Milenijumskog sokola, koji je ekskluzivno najavio The Hollywood Reporter. Ovaj džinovski set se sastoji od 1.414 delića i njegova cena će biti 169,99$. U setu se takođe nalazi i sedam minifigura: Han Solo, Ki’Ra, Čubaka, Lando, Kvej Tolsajt, DD-DB i droid-operater sa Kesela (crveni droid; slika ispod).

Sledeće na redu su akcione figure i modeli koje radi Hasbro. Entertainment Weekly nam je ekskluzivno predstavio veliki model Milenijumskog sokola sa kojim će zajedno u pakovanju doći i tri figure (od 3,75″): Han Solo. Ki’Ra i Čubaka. Primetite da se vrh – „nos“ – Sokola može odvojiti! To je zato što je taj prednji deo zapravo mali šatl – isto kao što Duh ima Fantoma.

Sledeće na redu su Hasbrove akcione figure od 6″ koje pripadaju Black seriji. io9 nam ekskluzivno predstavlja četri figure iz te linije: Han Solo, Ki’Ra, Lando i „range trooper“.

To bi bilo to. Imajte u vidu da sutra počinje Njujorški sajam igračaka, tako da je sasvim izvesno da će biti najavljeni novi proizvodi sa tematikom filma Solo: Star Wars priča.

Da li vam se i kako sviđaju najavljene igračke, te da li nameravate da ih kupite, pišite nam u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s