DžedajKon 09.12.2017. u Nišu!

Nakon što su prošle godine uspešno organizovali manifestaciju Sila prati hrabre, ekipa iz Niškog džedajskog pokreta i ove godine pravi novi, veliki skup – DžedajKon!

DžedajKon će biti održan 09.12.2017. u Oficirskom domu u Nišu, a kako kažu organizatori, u fokusu ove manifestacije neće biti samo Zvezdani ratovi već i čitava pop kultura: Ovaj događaj posvećen je fanovima naučne fantastike kroz sve oblike (stripovi, knjige , filmovi, TV serije), onima koji vole japansku kulturu (anime, manga), društvenim igrama, igrama sa kartama i na kraju fanovima poslednje, ali ne i manje važne tehnologije – svetu video igara, animacije i grafike.

Program će obuhvatati:
– Paneli – 40 godina Ratova Zvezda
– Jedi Knights 2017 – proglašenje džedaja koji su bilo kroz humanitarni rad, sport, kulturu ili organizaciju događaja doprineli našoj zajednici
– CosPlay,
– JediTalks 2017 – predstavljamo vam „real life“ džedaje!
– Stipovi
– Radionice,
– JediQuest
– Board Games
– Video Games Competitions,
– Revija,
– Kolekcionari,
– Programi za decu,
– SW music & dance program
– SW Lightsaber Duel
– DarkSide/ LightSideFood.

Ulaznice za DžedajKon se kreću od 200 RSD (za starije od 13 godina) pa do 100 RSD (za one između 7 i 13 godina), a svi mlađi će imati besplatan ulaz. Što je bitno, 50% prihoda od ulaznica će biti donirano u humanitarne svrhe!

Za više informacija o ovoj manifestaciji posetite zvaničnu event stranicu na Fejsbuku.

Za poslednje vesti o, bilo domaćim bilo stranim, konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s