[SLIKE] SDCC 2015: „The Force Awakens“ Panel

Vrhunac ovogodišnjeg Komik Kona u San Diegu za mnoge od nas je trebao da bude „The Force Awakens“ panel koji se pre par sati završio u čuvenoj Dvorani H. Uzbuđenje za nadolazećom Epizodom VII je definitivno dostiglo novi pik nakon ovog panela, a evo kako je on izgledao.

Prvi je, naravno, na binu izašao moderator panela Kris Hardvik (Chris Hardwick). Nakon kratkog uvoda Hardvik je predstavio prvo troje panelista: Ketlin Kenedi (Kathleen Kennedy), Džej Džej Abramsa (J.J. Abrams) i Lorensa Kasdana (Lawrence Kasdan). Njih troje su govorili o autentičnosti Star Wars univerzuma i ponovo (po ko zna koji put) su iscrpno pričali kako su tokom snimanja korišteni praktični efekti i rekviziti, a da je CGI izbegavan. Kao u prilog tim pričama se binom prošetao onaj vanzemaljac iz Epizode VII, kog smo prvi put videli u Star Wars: The Force For Change videu.

Iako nije bilo trejlera Epizode VII prikazan je video sa snimanja filma. Ovaj video klip, pored toga što je bio super-zanimljiv, potvrdio nam je i neke glasine – na primer onu da će Sajmon Peg (Simon Pegg) imati kameo u filmu. Kenedi je još napomenula da snimanje na Rogue One, prvom Star Wars Anthology filmu, počinje za tri nedelje, mada već znamo da je u Londonu počelo second unit snimanje tog filma.

Nakon toga su na binu došli i mladi junaci nove trilogije: Dejzi Ridli (Daisy Ridley), Džon Bojega (John Boyega) i Oskar Ajzaks (Oscar Isaac). Njih troje su govorili o utiscima sa snimanja i kako je to bilo raditi sa legendarnim glumcima iz originalne trilogije.

Nakon junaka, na binu su došli i zlikovci iz filma: Adam Drajver (Adam Driver), Domnal Glison (Domhnal Gleeson) i Gvendolin Kristi (Gwendoline Christie). Ova trojka je pričala o tome kako je, i šta uopšte znači, biti negativac u Star Wars filmu. Otkriveno nam je da se Glisonov lik zove General Haks (Hux). Ono što je bilo zanimljivo je da je Glison, deluje slučajno, otkrio naziv baze Prvog Poretka na snegom zavejanoj planeti – baza se zove Starkiller, a Haks njome komanduje.

Nakon toga, na binu su izlazili, jedno po jedno: Keri Fišer (Carrie Fisher), Mark Hamil (Mark Hamill) i Harison Ford, a Ford je dobio najjače ovacije i aplauz. Njih troje su pričali kako je to vratiti se u ovaj univerzum nakon trideset godina, a Ford je dodao da je priča Epizode VII „logičan nastavak originalne trilogije.“

Na samom kraju Džej Džej se zahvalio svima u publici i najavio im da će svi koji su bili na ovom panelu u Dvorani H, kasnije ekskluzivno moći da odu na koncert na kom će se puštati muzika koju je Džon Vilijams (John Williams) komponovao za Epizodu VII.

Pogledajte slike sa panela:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s