Nove Star Wars knjige od izdavačke kuće Znanje!

swznanje

Sjajne vesti nam stižu iz Hrvatske! Naime, izdavačka kuća Znanje je krajem prošlog meseca objavila čak pet prevedenih izdanja novih Star Wars knjiga, koje pripadaju novom kanonu! Knjige u pitanju su:

Cene ovih knjiga su u rasponu od 80-90 HRK (~8,7-11 EUR). Ove knjige sa mogu pronaći samo u knjižarama u Hrvatskoj, ali na webshopu Znanja piše da je isporuka moguća i u druge zemlje. U tom slučaju dostava postaje znatno skuplja – najjeftinija opcija dostave i za Srbiju i za BiH i za Crnu Goru je 113 HRK (~13,7 EUR). Dakle, ukoliko planirate da uzmete jednu od ovih knjiga, a ne živite u Hrvatskoj, imajte u vidu da ćete potrošiti barem 22 EUR.

U svakom slučaju, ovo su sjajne vesti! Prvi put nakon dvanaest godina – još od Star Wars knjiga koje je izdavala Neobična naklada – imamo nove Star Wars knjige na jednom od lokalnih jezika!

Kakve su vaše reakcije na ovo i da li nameravate da kupite neku (ili sve) od ovih knjiga, napišite nam u komentarima.

3 Comments Add yours

  1. Bojan kaže:

    Konačno da i mi sa ciganskim znanjem engleskog jezika možemo nešto pročitati od Star Wars knjiga. Mada bi volio kad bih knjige za područja van Hrvatske bile povoljnije ali nije ni ovo loše. Čudi me da niko u Srbiji se nije uhvatio tog posla .Volio bi naći starije knjige sa našim prevodom.

    Sviđa se 1 person

    1. U našoj Download sekciji imaš pdf-ove 9 Star Wars knjiga (koje su mahom na hrvatskom, jer su ih jedino i tamo zvanično prevodili). Tih 9 knjiga je praktično sve od Star Warsa što je objavljivano kod nas (ne računajući stripove).

      Sviđa mi se

  2. Andrej kaže:

    Kupio baš neki dan gospodari sitha…

    Odlično izdanje… Idući na redu je Tarkin…

    Iz pouzdanih izvora znam da je u pripremi cijela aftermath trilogija…

    Šta reći, kupujte da budemo sigurni da će sve prevoditi i izdavati

    Sviđa se 1 person

Postavi komentar