Otkriven identitet misterioznog generala iz Rogue One

Kao i prije svakog izlaska novog filma o Ratovima Zvijezda, teorija o mogućim značenjima pojedinih sitnica iz trailera ne manjka. To je pogotovo došlo do izražaja prije izlaska Epizode VII, a nastavilo se je i sa Rogue One.

Od svih teorija za Rogue One jedna se osobito isticala između ostalih, a to je ona o identiteti tada misterioznog vođe pobunjenika (slika iznad) koji se pojavljuje poprilično mnogo u trailerima za nadolazeći film.

Neke od teorija su bile poprilično zanimljive, a ponajviše one koje su govorile o tome da bi misteriozni vođa mogao biti agent Kallus, za kojeg se vjeruje da će prijeći na stranu pobunjenika. Međutim bilo je i onih koje bi mogli svrstati u kategoriju „ludih teorija“ koje su nas uvjeravale da bi to mogao biti Admiral Motti koji igra ulogu dvostrukog agenta.

Sada je tim teorijama došao kraj jer je redatelj filma, Gareth Edwards, progovorio o misterioznom vođi pobunjenika.

Alistair Petrie glumi vođu pobunjenika kojeg do sada nismo vidjeli. Njegovo ime ne general Draven.

Edwards je također bio iznenađen da se ovo do sada nije znalo jer to nije bila nikakva velika tajna.

To bi bilo to. Izgleda da je još jedna teorija fanova pala u vodu.

 

2 Comments Add yours

  1. Kristijan kaže:

    Video sam na internetu neke glasine da će na Netfliksu biti Star Wars serija sa tematikom Stare Republike.Šta vi mislite o ovome?

    Sviđa mi se

    1. Antonio Preučil kaže:

      Još ništa nije potvrđeno. Riječ je o peticiji koja je pokrenuta od strane fanova kako bi se serija iz ere Stare Republike dovela na Netflix. Lucasfilm je prije nekoliko mjeseci izjavio da nemaju planove za Live-Action seriju u skorije vrijeme tako da će se teško išta dogoditi kroz sljedećih nekoliko godina. Peticija bi naravno mogla skrenula pozornost Lucasfilmu na veliku potražnju Ratova Zvijezda za male ekrane. Peticija a sada ima više od 100 000 potpisa, ali ništa nećemo znati dok ne dobijemo odgovor od strane Disneya.

      Sviđa se 1 person

Postavi komentar