Epski duel Epizode VIII!

Knights of Ren

Portal Making Star Wars je zahvaljujući svojim izvorima u produkciji filma došao do informacija kako će izgledati finalni duel Epizode VIII i ko će u njemu učestvovati. Tako da, bez bespotrebnog zadržavanja, pređimo na stvar.

Upozorenje! Nastavak članka sadrži velike spojlere, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Prvo, gde će se duel odviti? Duel će se odviti na planeti Ak-Tu (ona planeta sa kraja Epizode VII, ako neko još uvek ne zna). Snimanje borbe je već obavljeno na setu u okrugu Keri u Irskoj. Borba se odvija i na datom setu, ali i na litici uz okean.

Drugo, i verovatno važnije pitanje: Ko će učestvovati u duelu? Boriće se Rej i Luk Skajvoker protiv Kajlo Rena i sedmoro vitezova Rena! Imamo potvrdu da su i Dejzi Ridli i Mark Hamil i Adam Drajver sad za vikend stigli u Irsku, a i primećeni su na datom setu, tako da se to uklapa u priču.

Nego, kako će ova borba izgledati?

Rej i Luk se nalaze na planeti Ak-Tu na ivici „sela“ kog čine kamene naseobine. Scena se odvija u sumrak, a počinje da pada kiša. Potom se uz obalu pojavljuje Kajlo i sedam vitezova Rena, koji im žustro prilaze. Kajlo kreće prema Rej, željan osvete nakon što ga je ona ponizila na Starkiler bazi, a vitezovi Rena kreću prema Luku Skajvokeru. Kajlo nosi isti kostim i svetlosnu sablju kao i u prethodnom filmu, ali ne nosi masku. Jedan od vitezova Rena se sa sekirom zaleće na Luka, ali ga Džedaj Silom baca sa litice u smrt. Luk potom pali svoju zelenu svetlosnu sablju i, bukvalno, razbija preostalih šest vitezova Rena. Rej i Kajlo se bore uz samu liticu. Nije jasno da li je Kajlo ranio Rej ili ju je gurnuo sa litice, ali Rej se ne vidi u nastavku scene. Luk opušteno prilazi Kajlo Renu, koji videvši da je Džedaj uništio sedmoricu njegovih vitezova beži.

To bi bilo to. Šta mislite o ovoj sceni i kakva su vaša očekivanja kada je Epizoda VIII u pitanju, napišite nam u komentarima.

1 Comments Add yours

  1. Kristijan kaže:

    Vi sa Holoneta me iznenađujete iz dana u dan,svaka čast!!!
    Što se tiče epizode 8 mislim da će ispuniti naša očekivanja-biće to odličan film!

    Sviđa se 1 person

Postavi komentar